Tuxedo mask 3d Prints är en sida där man kan köpa och beställa 3D delar och prylar målade eller omålade.

Allt från leksaker eller husvagns delar. Priset är alltid material kostnad + arbetstid och man får alltid prisförslag innan.

Jag har ett samarbete med Clean Degin och jag skapar en hel del olika Na-merchandise som kommer finnas på försäljning på min hemsida och även länk här på denna hemsidan.

Följ mig på mina sociala medier för mer info om det som jag skapar!

Facebook
https://www.facebook.com/Tuxedomask3D/

Instagram
https://www.instagram.com/tuxmask3dprints/
Tiktok
https://www.tiktok.com/@tuxedomask3dprints

Na merchandise
Jag skapar en hel del olika Na merchandise med mina 3D skrivare. Allt jag gör är i ett material som heter Pla och jag använder mig av så mycket naturliga ämnen jag kan. Har idag tagit fram och skapat en del produkter som går att beställa via Clean design hemsida.

Det produkter som jag har idag är Rökelsehållare med olika texter, Na bok ställ, Kylskåpsmagnet, Na underlägg till mugg, Na Bok märke, Na Snuslock,  Na Medalj hållare i olika varianter  ”Se galleri”. Har ni fler idéer så tveka inte att höra av er så ska jag göra mitt yttersta att ta fram nått unikt och coolt.

Tuxedo Mask Hemsidan

För mer info om hur man beställer olika saker så gå in på min hemsida eller kontakta mig via nån av mina sociala medier . På min hemsida finns information om mig hur jag jobbar och även en del filmer och sen en hel del bilder på saker som jag har gjort.

www.tuxedomask3dprints.se

Köp målande 3D

Välj färg välj något som du vill köpa sedan skriv eller skicka med en bild som referens med färg så återkommer jag.

3D OMålade – Ior

Köp omålade 3D föremål Ifall du vill köpa något och måla själv eller ge bort. Jag sätter ihop och snyggar till så är det bara att börja måla direkt

Hur gör man om man vill beställa?

Scrolla igenom galleriet eller nån sida med stl-filer exempel på en hemsida är Thingiverse (länk här)
Skicka sedan ett meddelande av det du vill köpa och så kommer vi fram till nån pris.

Om mig
Mitt namn är Orley Andreasson och jag driver mitt företag själv och är  i samarbete med Clean Design.
Mitt företag har F-skatt sedel och har det som en hobby verksamhet.
Jag har lärt mig allt detta själv och jag gör mitt yttersta för att fortsätta utvecklas och förbättra min produkter.

Hör gärna av er med feedback och idéer för att det ska kunna fortsätta växa.

Talardag/konvent
Här är några bilder från Talardagar/konvent som jag har varit på med Clean design och sålt mina skapelser.