KÖP & LEVERANSVILLKOR

Clean Designs
Kontaktadress: Kyrkobyvägen 85-33 245 93 Staffanstorp
Tel: +722 22 21 01
E-post: info@cleandesigns.se
Organisationsnummer: 660423-1958

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner våra köpvillkor och genomför din beställning uppstår ett bindande avtal mellan dig som kund och Clean Designs. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss om detta. Clean Designs reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Clean Designs leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

För att handla på Clean Designs måste du vara 18 år fyllda

Priser

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Minsta ordervärde 170 kr.

Fraktkostnad

Fraktavgift tillkommer med 49kr per order, oavsett orderstorlek.

Betalningsalternativ

Bambora

Betalning sker genom vald betalningsmetod i kassan. Betalningsmetoden tillhandahålls av Bambora tillsammans med samarbetspartners.

Korbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt

Paypal och Konto-/kreditkort

I samarbete med PayPal (www.paypal.se) hanterar vi dina kortbetalningar och uppgifter krypterat enligt en internationell standard (SSL) så att du kan känna dig trygg när du betalar med kontokort via Internet. Vi tar emot Visa och MasterCard. (Verified by Visa och MasterCard SecureCode är senaste standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp, så kallad 3D Secure).

Leverans

Varorna skickas vanligtvis med Posten och levereras hem till dig eller direkt till närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 5 arbetsdagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ångerrätt och öppet köp

Som kund har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Ångerrätten kan endast utnyttjas om varan kan återlämnas i originalförpackning och är i väsentligen oförändrat skick. Du har rätt att öppna förpackningen och prova varan, men den får ej vara använd utöver detta. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten

Skadade varor och reklamationer

När får dina varor är det viktigt att du kontrollerar så varorna inte är skadade eller felaktiga. Skulle varan vara felaktig eller skadad kontakta oss så snart som möjligt via e-post till adressen info@cleandesigns.seså får du vidare instruktioner. Du har 3 års reklamationsrätt enligt Svensk lag.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sekretess

De personuppgifter du lämnar till oss används för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, i övrigt ge dig god service och för marknadsföringsändamål. Clean Designs värnar om din integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Clean Designs målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part

Clean Designs tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Clean Designs att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Clean Designs

Tel: +46 722 22 21 01
E-post: info@cleandesigns.se